Lanceert uw bedrijf binnenkort een nieuwe huisstijl, inclusief vernieuwend logo en frisse huisstijlkleuren? Zorg dat uw huisstijl de aandacht trekt en maak gebruik van de promotionele artikelen van BOVI salespromotion!

Heeft uw bedrijf een huisstijl? Een huisstijl bestaat uit verschillende elementen, zoals een logo, opvallend kleurgebruik en een pay-off (onderregel). Uw huisstijl moet naadloos aansluiten bij de identiteit van uw organisatie. Maar het moet ook onderscheidend zijn. Met kleur, vorm en typografie verkrijgt uw huisstijl een uniek karakter en draagt het bij aan de positionering van uw bedrijf.

Opvallende en herkenbare uitstraling

Het ontwikkelen van een nieuwe huisstijl kan verschillende aanleidingen hebben. Als u een geheel nieuwe onderneming opzet, dan moet u hierbij ook nadenken over de positionering en de bijbehorende huisstijl. Wellicht beschikt uw bedrijf al jarenlang over dezelfde huisstijl, maar wilt u het roer drastisch omgooien en uw bedrijf voorzien van een nieuwe ‘smoel’. Het kan ook gebeuren dat uw bedrijf is gefuseerd met een ander bedrijf en jullie samen verdergaan onder een nieuwe naam. Hier hoort natuurlijk een opvallende en herkenbare uitstraling bij.

Intensief en kostbaar traject

Het ontwikkelen van een huisstijl is veelal een intensief traject: hierbij wordt vaak de hulp ingeschakeld van een reclame- of communicatiebureau. Deze communicatieprofessional denkt met u mee over de unique selling points (USP’s) van uw onderneming en bedenken welke look & feel hierbij passen. Het ontwikkelen van een huisstijl is ook een kostbaar proces. U bent niet alleen geld kwijt aan het reclame- of communicatiebureau: ook moet de huisstijl doorvertaald worden naar tal van communicatiemiddelen. Van website tot de belettering van uw pand en uw bedrijfsauto’s. En van briefpapier tot visitekaartjes en pennen.

Promotieartikelen van BOVI salespromotion

Wilt u uw nieuwe huisstijl in stijl presenteren? Zorg dat u volop bekendheid geeft aan de lancering! Laat promotionele artikelen bedrukken en geef deze artikelen weg tijdens beurzen, klantbezoeken en netwerkgelegenheden. In het assortiment van BOVI salespromotion ziet u een verscheidenheid aan promotieartikelen, premiums en relatiegeschenken, zoals zonnebrillen, USB-sticks, powerbanks, paraplu’s, voetballen, sleutelhangers en meer. Veel meer. Deze artikelen kunnen wij bedrukken met uw nieuwe huisstijl! Meer weten over de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op en onze adviseurs vertellen u meer!

Geschreven op