Ontdek de Ocean Bottle: Het ultieme duurzame geschenk

Een stijlvolle drinkfles die niet alleen uw koffie warm of uw water ijskoud houdt, maar die ook helpt de oceanen te redden van plastic afval. Klinkt bijna te mooi om waar te zijn, toch? Maar de Ocean Bottle maakt het waar. Deze fles, verkrijgbaar in 500 ml en 1000 ml is niet zomaar een gadget voor dagelijks gebruik- het is een krachtig statement voor duurzaamheid. Als bedrijf dat bewust omgaat met de wereld om ons heen, wilt u natuurlijk niet zomaar een relatiegeschenk. U wilt impact maken. En dat is precies wat de Ocean Bottle doet.

 

De kracht van één fles: Duurzaamheid in stijl
De Ocean Bottle is veel meer dan een drinkfles. Dankzij de vacuümisolatie blijft uw drankje tot wel acht uur warm of achttien uur koud, wat deze fles perfect maakt voor elk seizoen en elke gelegenheid.

Maar het echte verhaal begint wanneer u begrijpt wat deze fles kan doen voor het milieu. Voor elke fles die u bestelt, helpt u de verzameling van 1.000 plastic flessen in gewicht voordat ze de oceaan bereiken. Lokale gemeenschappen in gebieden zonder afvalbeheerinfrastructuur verzamelen plastic afval en ruilen het in voor essentiële voorzieningen zoals onderwijs, gezondheidszorg en microfinanciering. U geeft uw klanten dus niet alleen een praktisch geschenk, maar draagt direct bij aan een schonere oceaan én een betere toekomst voor mensen in kwetsbare gebieden.

Een slimme keuze met impact
De Ocean Bottle is niet alleen duurzaam, maar ook slim. Dankzij de ingebouwde NFC Smart Chip kunt u bij elke vulling bijdragen aan het verzamelen van nog meer plastic. Het is zo simpel als de fles scannen en klaar! Hierdoor wordt elke vulling een nieuwe kans om de wereld een stukje schoner te maken. Dit is een geschenk dat verder gaat dan een gebruiksvoorwerp – het is een blijvende bijdrage aan een groenere toekomst.

Een duurzame eyecatcher in zeven kleuren
Het is geen verrassing dat de Ocean Bottle ook qua design indruk maakt. Bij BOVI salespromotion kunt u kiezen uit zeven verschillende kleuren die elk hun eigen unieke uitstraling hebben. Van het subtiele Rock Grey tot het levendige Sun Orange, er is een fles voor iedere smaak en elke bedrijfsstijl. Met zijn strakke design, handige draaglus en antilekafdichting is de fles niet alleen praktisch, maar ook een stijlvolle metgezel voor onderweg.

De fles zelf bestaat uit gerecycled roestvrijstaal en ocean-bound plastic, wat niet alleen de productie van nieuw materiaal vermindert, maar ook het verhaal achter het geschenk versterkt. Als kers op de taart wordt de fles geleverd in een gerecyclede kartonnen geschenkverpakking van verantwoorde herkomst – een stijlvolle presentatie met een duidelijke boodschap.

Bestel uw duurzame drinkfles bij BOVI salespromotion
Waarom zou u genoegen nemen met standaard geschenken als u de wereld kunt veranderen met iets eenvoudigs als een fles? De Ocean Bottle laat zien dat duurzame keuzes stijlvol, functioneel en vol impact kunnen zijn. U kunt uw klanten iets geven dat ze dagelijks gebruiken én dat hen herinnert aan hun verantwoordelijkheid voor het milieu.

Neem contact op met BOVI salespromotion en ontdek hoe de Ocean Bottle uw relatiegeschenk naar een hoger niveau kan tillen.

Geschreven op