De feestdagen staan voor de deur. Hoog tijd om uw klanten, medewerkers of relaties te verrassen met een mooi geschenk. Dit jaar introduceert BOVI salespromotion een gloednieuwe trendcollectie Kerstpakketten vol originaliteit, die inspelen op de nieuwste trends. Van avontuurlijke outdoorpakketten tot knusse thuisverwennerij, elk pakket in deze collectie brengt iets speciaals en maakt de feestdagen nóg magischer. Durft u anders te denken en te geven? Ontdek de pakketten die het verschil maken!

In deze blog lichten we 10 toppers uit de nieuwe collectie, zodat u alvast wat inspiratie kunt opdoen!

Borrel, bite & gezelligheid

Met dit kerstpakket maakt u van elke borrel een feestje! Dit kerstpakket is een feestelijke uitnodiging voor een gezellige avond vol smaak en samenzijn. Centraal staan twee elegante schaaltjes, elk gevuld met een kleurrijke variatie aan tapas. Dit pakket biedt alle ingrediënten voor een ontspannen en smaakvolle tapasavond, waar vrienden en familie kunnen genieten van een bijzondere kerstsfeer en elkaars gezelschap!

Warme winteravond

Geniet van een heerlijk avondje thuis met dit warme kerstpakket, gevuld met knusse verrassingen om uzelf te verwennen. Laat de winterse avonden extra gezellig worden met een zachte teddy kruik om u warm te houden. Omring uzelf met lekkernijen en lekkere snacks die speciaal zijn uitgekozen voor uw ontspanningsmoment. Dit pakket brengt comfort en genot, perfect voor een vleugje welverdiende verwennerij tijdens de feestdagen.

Fit & fun

Geef deze Kerst gezondheid en motivatie cadeau! Het pakket bevat een stijlvolle sporttas, perfect voor alle sportieve avonturen, en een motivatie drinkfles die inspireert om gehydrateerd en energiek te blijven. Deze praktische en inspirerende combinatie helpt bij het bereiken van fitnessdoelen en maakt elke training leuker en effectiever. Een ideaal geschenk voor iedereen die actief en gemotiveerd het nieuwe jaar wil beginnen!

Duurzame reis

Ga duurzaam op avontuur met ons milieubewuste kerstpakket! Ontdek de wereld met een stoere rugzak, gemaakt van 10 gerecyclede PET flessen, die niet alleen praktisch is, maar ook bijdraagt aan een duurzame levensstijl. Voor onderweg hebben we een assortiment van handige en eco-vriendelijke items samengesteld, perfect om uw avonturen nog leuker te maken. Geniet van de kleine dingen met een selectie van duurzame food items die met zorg zijn gekozen. Van gezonde snacks tot biologische lekkernijen, elk product is een bewuste keuze voor uw welzijn en dat van onze planeet!

Sound of Christmas joy

Maak van deze feestdagen, muzikale feestdagen! Met de compacte speaker geniet u niet alleen van hoogwaardig geluid, maar kunt u ook moeiteloos uw eigen feestje bouwen. Of u nu thuis bent met uw gezin of onderweg bent naar vrienden, deze speaker zorgt voor de perfecte sfeer met uw favoriete muziek. Geniet van onvergetelijke momenten en laat de magie van Kerstmis samenkomen met dit veelzijdige en feestelijke kerstcadeau.

Begin de dag met een lach

Begin de dag met een dansje… De smiley mok zorgt ervoor dat u altijd goed kunt starten met een dosis positieve energie. Geniet daarnaast van comfortabele food items die perfect zijn voor een ontspannen ontbijt of een gezellige brunch, het hele jaar door! Laten deze mok en de smakelijke verrassingen u inspireren om elke ochtend en elke maaltijd extra speciaal te maken.

Cosy Christmas

Comfort en vermaak in één pakket. Ontspan met het veelzijdige multi kussen, perfect voor gezellige momenten thuis of onderweg. De sfeervolle tafellamp voegt een warme gloed toe aan elke ruimte, ideaal voor het creëren van een feestelijke ambiance tijdens de kerstavonden. Voor degenen die houden van spel en competitie, biedt het reisspelletje een leuke afleiding en voor liefhebbers van gezelligheid brengt het families en vrienden samen rond de kersttafel. Kortom, dit pakket belooft een combinatie van comfort, gezelligheid en speelse interactie tijdens de mooiste tijd van het jaar!

Culinair hoogstandje

Voeg wat culinaire magie toe aan uw keuken met dit speciale pakket! De perfecte wokpan voor het roerbakken van verse groenten, sappig vlees of delicate visgerechten. En vergeet niet de elegante opscheplepel, perfect voor het serveren van de heerlijkste gerechten aan tafel. Breng smaakvolle momenten door samen met familie en vrienden tijdens deze feestdagen.

Compliment 4 you

Dit pakket zit boordevol hartverwarmende complimentjes en gezelligheid! Begin uw dag met een glimlach met het kaartspelletje vol positieve boodschappen en verwen uzelf daarna met de heerlijke ‘minty’ geur van de showerfoam. Geniet van Nederlandse stroopwafels en een selectie van thee, perfect om even te ontspannen met een momentje voor uzelf. Dit pakket brengt niet alleen lekkernijen, maar ook een dosis positieve energie om de feestdagen nog specialer te maken.

Thee voor twee

Dit kerstpakket brengt warmte en gezelligheid in elk huis met een zorgvuldig samengestelde giftset. Hier is altijd een mooi plekje voor bij u thuis. De set bestaat uit een stijlvolle kaarshouder en zes prachtige kaarsen, perfect om een sfeervolle ambiance te creëren. Samen met een selectie van fijne thee, heerlijke amandelkransen en truffel bonbons, vormt dit pakket een uitnodiging om te ontspannen en te genieten van knusse momenten tijdens de feestdagen.

Heeft u specifieke wensen voor uw kerstpakketten?

Bij BOVI salespromotion denken we graag met u mee! Of het nu gaat om 100% halal pakketten zonder alcohol of varkensvlees, volledig vegan opties of glutenvrije varianten voor mensen met allergieën – wij zorgen ervoor dat iedereen kan genieten van een passend pakket. Heeft u nog een andere dieet- of voedingsvoorkeuren? Geen probleem, wij maken elk pakket op maat, zodat u en uw medewerkers volledig tevreden zijn. Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden!

Bestel uw kerstgeschenken bij BOVI salespromotion

Wilt u uw medewerkers, collega’s of relaties verrassen met een kerstpakket? Maak kennis met de kerstpakketten van BOVI salespromotion! Wij hebben een ruim aanbod voor u samengesteld. Wilt u meer weten over bovenstaande kerstpakketten of wilt u de gehele collectie zien? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact op met onze adviseurs. Wij adviseren u graag over een passend kerstpakket.

Geschreven op