Luxe schrijfwaren van BOVI salespromotion bieden meer dan alleen een praktisch gebruiksvoorwerp; ze vormen een tijdloos geschenk dat uw zakenrelaties zeker zullen waarderen. Met een breed assortiment hoogwaardige pennen en andere schrijfwaren, biedt BOVI de perfecte mogelijkheid om uw bedrijfsimago te versterken en blijvende indrukken achter te laten. Ontdek onze luxe schrijfwaren!

Het assortiment van BOVI salespromotion
BOVI salespromotion biedt een uitgebreid assortiment luxe schrijfwaren die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Hier vindt u alles, van klassieke vulpennen tot moderne balpennen, elk stuk met zorg ontworpen en geproduceerd. Enkele toppers uit de Senator catalogus:

Personaliseerbare opties
Een pen wordt nog waardevoller wanneer deze gepersonaliseerd is. BOVI salespromotion biedt uitgebreide mogelijkheden om uw luxe schrijfwaren te personaliseren met uw bedrijfslogo of een persoonlijke boodschap. Door deze unieke toevoeging zorgt u ervoor dat uw geschenk niet alleen mooi, maar ook memorabel is.

  1. Mix & Match
    Heeft u ooit een prachtige balpen gezien die nét niet de juiste kleur had voor uw bedrijfsidentiteit? Het kan frustrerend zijn om niet de perfecte match te vinden voor uw merk. Gelukkig kunt u de standaard kleuren uit de catalogus naar eigen wens en huisstijl combineren. Wilt u een mix van een glanzende (polish) bovenkant met een matte onderkant? Of misschien een transparante clip met een frosted houder? Alles is mogelijk! U kunt zelfs, indien beschikbaar, een metalen punt toevoegen voor een extra luxe touch.
  2. PMS service
    Kunt u de gewenste kleur niet vinden in ons het standaard kleurenpalet van Senator? Vertel het PANTONE-nummer van de gewenste kleur en zij produceren de balpen, of alleen een specifiek onderdeel, in uw eigen PMS-kleur.
     
  3. Balpennen met QR-code
    Stelt u zich voor dat uw klanten met één scan toegang krijgen tot alle belangrijke informatie die uw bedrijf te bieden heeft. Senator balpennen kunnen voorzien worden van een QR-code op de clip, waardoor snel en contactloos informatie kan worden uitgewisseld. Hier zijn enkele inspirerende voorbeelden van hoe u deze innovatieve functie kunt gebruiken:
  • Visitekaartje: deel snel uw contactgegevens inclusief belfunctie door simpelweg de QR-code te scannen.
  • WLAN-verbindingen: voorzie uw gasten in bijvoorbeeld hotels van directe toegang tot het bijbehorende WLAN-netwerk.
  • Social Media: link naar uw socialmediakanalen om klanten op de hoogte te houden van uw nieuwste producten en diensten.
  • Events: Maak het eenvoudig om beursinformatie te delen door de QR-code te gebruiken om alle belangrijke details te verstrekken.

Milieuvriendelijke pennen
De schrijfwaren van Senator worden volledig geproduceerd en verfijnd in Duitsland. Hierdoor hebben ze een aanzienlijk kleinere ecologische voetafdruk dan geïmporteerde producten. Als u duurzaamheid belangrijk vindt, zijn de gerecyclede pennen van Senator de ideale keuze. Zo is de Melbi balpen gemaakt van gerecycled productieafval en combineert de Liberty Bio pen een trendy ontwerp met biobased kunststof en een vervangbare vulling.

Bestel luxe schrijfwaren bij BOVI salespromotion
Zoekt u een geschenk dat praktisch én stijlvol is? Luxe schrijfwaren zijn een perfect tijdloos geschenk voor zakenrelaties. Ontdek het uitgebreide assortiment bij BOVI salespromotion en vind het ideale geschenk om uw bedrijf op een stijlvolle en professionele manier te vertegenwoordigen. Meer weten over de mogelijkheden? Aarzel niet en neem contact met ons op! Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste schrijfwaren.   

Geschreven op