Deelnemen aan een beurs of evenement biedt uw bedrijf een uitgelezen kans om in contact te komen met potentiële klanten, uw merk te versterken en uw producten of diensten onder de aandacht te brengen. Om maximaal te profiteren van deze kansen, speelt het gebruik van de juiste promotiematerialen een belangrijke rol. Bij BOVI salespromotion vindt u een breed scala aan promotiematerialen die uw beursdeelname tot een succes maken. Wij zetten de mogelijkheden op een rij.

Bedrukte tassen: t’as handig
Tassen met bedrukking zijn niet alleen handig voor uw bezoekers om hun foldermateriaal en goodies in te dragen, maar ze fungeren ook als wandelende reclameborden. Kies voor een opvallend design en zorg ervoor dat uw logo en boodschap duidelijk zichtbaar zijn. Bij BOVI salespromotion vindt u tassen in diverse materialen, van katoen tot gerecycled polyester, waardoor u altijd een duurzame keuze kunt maken. Deze tassen zijn perfect voor elke beurs waar bezoekers veel informatie verzamelen, zoals vakbeurzen of consumentenbeurzen.

Stickers: een geschenk dat blijft plakken!
Stickers zijn een van de meest veelzijdige promotiematerialen die u kunt inzetten. Van laptops tot notitieboeken, stickers kunnen overal worden geplakt en zorgen voor een hoge zichtbaarheid. Laat uw creativiteit de vrije loop met opvallende ontwerpen en heldere kleuren die de aandacht trekken. Stickers zijn perfect voor jeugd- en cultuurfestivals, maar ook voor zakelijke beurzen waar creativiteit gewaardeerd wordt. Geef bijvoorbeeld een set coole stickers weg op een technologiebeurs en zie hoe ze zich verspreiden als een lopend vuurtje.

Lanyards: herkenning is key
Lanyards zijn onmisbaar op evenementen waar bezoekers en medewerkers naamkaartjes of toegangspassen nodig hebben. Maar waarom zouden ze saai zijn? Bij BOVI salespromotion kunt u kiezen uit lanyards in alle kleuren van de regenboog, met leuke patronen en uw logo. Ze zijn ideaal voor zakelijke conferenties en beurzen waar veiligheid en identificatie belangrijk zijn. Stelt u voor dat iedereen op het evenement rondloopt met een kleurrijke lanyard die direct opvalt en uw merk promoot. Dat zorgt voor herkenbaarheid en een vrolijke sfeer!

Powerbanks: daar laden we van op
Niets is frustrerender dan een lege batterij tijdens een drukke beursdag. Hier komt uw merk in beeld met een handige powerbank! Deze draagbare opladers zijn niet alleen superpraktisch, maar ook een luxe giveaway die bezoekers zeker zullen waarderen. Voorzie de powerbanks van uw logo en geef ze weg op outdoor- en sportevenementen waar mobiele apparaten intensief gebruikt worden. Denk aan een festivalbezoeker die zijn telefoon kan opladen dankzij uw powerbank en vervolgens foto’s van het evenement deelt met uw merk duidelijk zichtbaar. Dat is pas slimme marketing! Bekijk de catalogus (pagina 236-241). 

Buttons: klein maar o, zo krachtig
Buttons zijn misschien klein, maar ze hebben een grote impact! Buttons zijn perfect voor allerlei evenementen, van muziekfestivals tot marketingconferenties. Denk bijvoorbeeld aan een muziekfestival waar fans buttons verzamelen als trofeeën of een conferentie waar bezoekers buttons dragen als badge van eer. Bij BOVI salespromotion kunt u buttons in alle vormen en maten vinden, van klassiek tot funky en uniek.

Bestel uw promotiematerialen bij BOVI Salespromotion
Bij BOVI salespromotion vindt u voor elk evenement het juiste promotiemateriaal. Of u nu deelneemt aan een grootschalige vakbeurs, een levendig muziekfestival, een zakelijke conferentie of een sportevenement, wij hebben precies wat u nodig heeft om uw merk op een unieke en onvergetelijke manier te presenteren. Neem een kijkje in onze webshop en laat u inspireren door ons uitgebreide assortiment. Meer weten over de mogelijkheden? Aarzel niet en neem contact met ons op! Wij helpen u graag bij het vinden van origineel promotiemateriaal.  

Geschreven op