Wie zoet is, krijgt lekkers. Bent u ook zo blij met uw klanten, relaties en medewerkers? Dan is het tijd om hen dit jaar te verwennen met iets bijzonders! Bij BOVI salespromotion vindt u sint-sationele zoetigheden. Van luxe chocolade tot gepersonaliseerde lekkernijen, dit jaar geeft u niet zomaar een cadeau, maar een ervaring die blijft hangen. Uniek, persoonlijk en oh zo lekker! 

Een smakelijke verrassing voor iedereen
Geen zin in de standaard opties uit de winkel? Bij BOVI salespromotion vindt u een uitgebreid aanbod van unieke sinterklaaslekkernijen. Wat dacht u van een nostalgische snoeppot, een 3D sinterklaasletters of een jute zak sinterklaasmix? Onze geschenken zorgen gegarandeerd voor een glimlach!

Maak het persoonlijk
Wilt u echt indruk maken? Personaliseer dan de sinterklaasgeschenken! Laat uw bedrijfsnaam, logo of een speciale boodschap op de verpakking drukken en creëer een onvergetelijk sinterklaasfeest voor uw bedrijf. Deze persoonlijke touch maakt niet alleen indruk, maar versterkt ook de band met uw klanten en medewerkers.

Sinterklaasgeschenken bij BOVI salespromotion
Onze sinterklaasgeschenken combineren nostalgie met de mogelijkheid om uw merk te promoten. BOVI salespromotion regelt alles, van het bestellen tot het personaliseren van uw cadeaus. In onze drie catalogussen (catalogus 1catalogus 2 & catalogus 3) vindt u volop inspiratie voor elk budget en elke gelegenheid.

Wilt u meer informatie of heeft u andere wensen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden!

Geschreven op